Netradičná (ne)konferencia o gastronómii na Slovensku s top odborníkmi z domácej i zahraničnej gastro scény. Určená je najmä pre študentov a začínajúcich podnikateľov v oblasti gastronómie.

Po dvoch ťažkých korona rokoch sa organizátori podujatia nesmierne tešia, že môžu opäť pripravovať podujatie (ne)konferencia Gastrolove, ktoré sa uskutoční v piatok 23.9. 2022 v Elektrárni Piešťany.

Tento rok si pripravili zaručený mix kvalitných spíkrov, skvelého jedla, koláčov, live cookingu, úžasnej kávy a nebudú chýbať ani spirity.  To všetko za nekonkurenčnú cenu 30 € – polovicu zo sumy dokonca venujú na OZ O nás, teda zakúpenie vstupenky má aj charitatívny rozmer.

Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste – riad je plne kompostovateľný a voda sa bude čapovať do fľašiek. Odporúča sa priniesť i svoje vlastné keepcupy.

Ak milujete gastronómiu, (ne)konferencia je presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.

Predbežný program:

Simona Myslikovjanová – odborníčka na etiketu, úspešná finalistka súťaže Manažer roku v ČR a špecialistka na Interim&Talent Management z Čiech vám prezradí niečo o komunikácii a tímovej spolupráci – alebo ako podporiť growth Mindset

Peter Duranský– prvý Slovák, ktorý získal hviezdu Michelin, víťaz slovenského kola najprestížnejšej súťaže šéfkuchárov Bocuse d´OR a úspešný semifinalista Bocuse d´OR, povie o svojej náročnej ceste za úspechom

Michaela Králiková – Google certifikovaný tréner a finalistka súťaže Masterchef vo svojej panelovej diskusii “Stvorila som sen a čo ďalej?” privíta autorky troch úspešných gastronomických konceptov.

Lucia Mešková – expertka na komunikáciu s personálom vás navedie na to, aby vám ľudia prichádzali a nie naopak

Peter Szabó – pražiar a zakladateľ úspešnej značky Coffeein ukáže cestu kávy z farmy do vašej šálky

Milan Markovič – COO Effectix a Google certifikovaný tréner zas prezradí, čo by ste mali urobiť pre Google a google zas môže urobiť pre váš podnik

Igor Kromka z Monk Nutritions prezradí, ako zo stavebnej firmy vybudovať úspešnú potravinársku s oceneniami Great Taste

Luboš Rácz z top konceptu Záhir prezradí ako viesť mladých, ale aj tých starších k práci a ako vychováva svetu skvelých barmanov

Lukáš Špilák riaditeľ Šimák Zámok Pezinok porozpráva o duálnom vzdelávaní a práci s mladými študentami

Dominika Onofrejová z Domčine Laskonky prezradí, prečo je dôležité dodržiavať v podnikaní pravidlá

Čo je v cene vstupenky?

Súčasťou sú bezplatné degustácie, pitný režim a plnohodnotný catering i obed. Pražiari vás prevedú svojim kávovým svetom a spoznáte nové chute. Počas celého dňa budete piť štýlovo zo svojej sklenennej fľaše od Aqua Angels, ktorú si kedykoľvek dočapujete. Milujete sladké? o koláčiky núdza nebude. Postarajú sa o ne profesionálky z okolia. Profesionáli na kuchyne, AZ Gastro vám pripravia zážitkové varenie a vy sa skvelo najete. Zrelaxujete sa v záhrade Elektrárne, spoznáte množstvo skvelých ľudí z HoReCa v neformálnom prostredí a nazbierate množstvo cenných kontaktov